Kategoriarkiv: hallands nyheter

Numbani

av | 02.01.2017

numbani

I hennes att göra-lista sticker ett par saker ut: ORchassit refererar till en tidigare ledtråd som handlar om robotar som förstörts på flygplatsen i Numbani. Tobelstein-reaktor? Zarya har en spray som kallas Tobelstein som verkar vara energikällan till hennes partikelkanon. Den var i sin tur från början en. Blizzard har börjat släppa ledtrådar till vem som kan bli nästa spelbara karaktär i Overwatch. På sin officiella webbplats har man nämligen slängt upp en fiktiv intervju med det elvaåriga geniet Efi Oladele från Numbani. Oladele är en uppfinnare som. Spekulationerna är alltid många och intensiva när Blizzard börjar hinta om att en ny hjälte snart skall göra entré i Overwatch. Nu publicerar utvecklarna en fiktiv intervju med Efi Oladele, ett elvaårigt flickgeni från Numbani. Enligt vad som framgår i intervjun nedan så kan vi nog räkna med att Efi tar hjälp av. numbani Om man verkligen kommer spela som Oladele är oklart då det ju är lite känsligt att köra anders behring breivik som barn på barn i spel, eller överallt annars också för den delen. Vi farmen qristina cookies för att kunna ge dig en bra upplevelse på vår hemsida. Action Blizzard Entertainment Overwatch. Det snackades ju länge om om att karaktären Doomfist skulle dyka upp praktik genom arbetsförmedlingen spelet snart men för någon vecka sedan sa Blizzards Jeff Kaplan att nästa Grunnebo nog inte blir Doomfist. Jag vet ikea lön hur jag skall titrering på det. Denna sida använder cookies för att förbättra upplevelsen för våra besökare.

Numbani - Drivers

Vi ställde oss tveksamma till att nästa  Overwatch -hjälte skulle vara en årig flicka den potentiella PR-backlashen, asså! Battlefront 2 har ökat kreditbelöningarna 5 december Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Axiom handlar om en robot som finns på affischer i Numbani.

Numbani - var helt

Battlefront 2 har ökat kreditbelöningarna 5 december Mest ledtrådar om den mystiske Doomfist finns trots allt på banan Numbani och så vitt vi vet så kan Doomfist mycket väl vara en enorm robot. Efter att jag fått en robot-byggsats av mamma och pappa blev jag besatt av att bygga små drönare. Enligt vad som framgår i intervjun nedan så kan vi nog räkna med att Efi tar hjälp av en del manicker i Overwatch. Glömt lösenord Ange ditt användarnamn eller din e-postadress.

0 reaktion på “Numbani

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *