Kategoriarkiv: södermanlands nyheter

Hobbex airsoft

av | 06.01.2017

hobbex airsoft

Tänkte höra om Soft Air guns från hobbex är något att rekomendera, jag är nybörjare än så länge, tacksam för svar. Ak 5C är idag standardvapnet för den svenska försvarsmakten. Modellen är en vidareutveckling på automat karbin 5 som modifierats på flera punkter för att möta moderna krav. AK 5 - GF85/GK5 GT ADVANCED G&G har som ensam tillverkare utvecklat airsoftversionen av det svenska försvarets enhetsvapen, Automatkarbin. Hobbex har ett av Sveriges största sortiment inom airsoft. Här finns allt för både nybörjare och erfarna - vi har allt du behöver för att komma igång. Välkommen!

Hobbex airsoft - perioden

Swiss Arms Polymer hölster Är du intresserad av att klämma på sakerna innan du köper så finns det ett gäng återföräljare runt om i landet. Sålänge man uppfyller åldersgränsen och vapnets effekt håller sig inom de ramar som gäller för soft air guns i Sverige behöver man inte ha tillstånd för att inneha eller använda det. Själv är jag en av dem och jag håller absolut med om att man ska hålla sig borta från Hobbex, Teknikmagasinet etc vid köp av airsoftvapen. Det finns ju faktisk soft air guns som kostar mer än ett riktigt vapen.

Hobbex airsoft Video

[SWE] - AK-47 Tactical Svart Airsoft - Recension hobbex airsoft

Hobbex airsoft - liter

Go To Topic Listing Airsoft. Ny kund Logga in. Vi har ett de största sortimenen av airsoft i Sverige. Vi har tyvärr ingen möjlighet att svara på frågor via recensionerna. Och NEJ det går inte att spela med "licens från polisen" den diskussionen har redan tagit upp allt för många bytes på internet!

0 reaktion på “Hobbex airsoft

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *