Kategoriarkiv: södermanlands nyheter

Kattnamn hona

av | 31.01.2017

kattnamn hona

Populäraste kattnamnen just nu. Katt ligger på mattes mage. Att bestämma vad katten ska heta kan vara svårt. Här listar vi de 40 populäraste kattnamnen så att du kan få inspiration till ditt beslut. Har du en Maja, Smulan, Sigge eller Nisse hemma? Då är du inte ensam. Min familj tänkte göra ett andra och sista försök med att ge vår kisse en kompis eftersom vi tror hon skulle uppskatta det. Den första vi provade med var heeeelvild och gapig så jag tror vår katt vart lite rädd för det.. Nästa helg ska vi titta på en brunmaskad birma-hane. Som är suuperfin. Är nyfiken på vad ni. Vi har en katt sedan tidigare som heter Zigge. Nu ska vi skaffa en katt till, en hona. Vi funderar på vad hon ska heta.

Kattnamn hona Video

Borås tidning lyssnar ju till det ljudet så det gör det svårt för oss att komma på namn. Bell 18 Febkattnamn hona Vill du ha en banner på Bukefalos? Innehåll i samarbete med Min Doktor. Fast Lisa o ch Nisse är rätt vanliga kattnamn iofs. kattnamn hona

Kattnamn hona - verka

Samt om birma ägare vill skriva lite. När jag förklarade för henne vad det var så blev det ett snabbt namnbyte, och hon höll ville sjunka genom jorden när hon tänkte på hur många hon hade frågat.. Jag tycker annars att det är gulligt med namn som hör ihop. Välj ikon till inlägget. Ta på dig ordentligt så du inte blir förkyld. Och Filippa är en liten kamikazekise, hon hoppar överallt och är vis och smidig som tusan! Stina, Sara, Julia, Amanda, Matilda.

0 reaktion på “Kattnamn hona

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *