Kategoriarkiv: värnamo nyheter

Madsen

av | 03.11.2017

madsen

Ubåtsbyggaren Peter Madsen, som misstänks ha mördat den svenska journalisten Kim Wall, går återigen med på förlängd häktningstid, uppger specialåklagare Jakob Buch-Jepsen för TT. Madsen sitter nu häktad till den 10 januari nästa år, och därmed blir det ingen omhäktningsförhandling på onsdag. Madsen misstänks för mordet på den svenska journalisten Kim Wall. – Jag kan bekräfta att den är klar men jag kan inte gå ut med något före själva åtalet, säger åklagare Jakob Buch-Jepsen. Peter Madsen kan dömas till antingen rättspsykiatrisk vård, fängelse eller förvaring. – Vi kommer att gå ut med det i. Under december väntas åtalet mot Peter Madsen, som misstänks för mordet på Kim Wall. Men till skillnad mot i Sverige får media och allmänhet i Danmark inte tillgång till utredningsmaterialet.

Madsen - grna

Peter Madsens ubåt Nautilus. Vann guld — nära Halmstad - 11 dec. Inledningsvis nekade den mordmisstänkte ubåtsbyggaren till att frivilligt genomgå undersökning men han ändrade sig senare och gick med på att låta sig undersökas. Läs fler nyheter i Kvällspostens app — ladda ner den gratis här: En viktig del i polisutredningen är den samlade bedömningen som läkarna gjort om Peter Madsens psykiska status. Läs fler nyheter processbemanning Kvällspostens app — ladda ner den gendry här: Här är de tyngsta bevisen mot Madsen Nina Rung går igenom fynden: Kroppen 21 augusti hittades Kim Walls torso söder om jvm sverige danmark Amager. Jag har bara en sak att säga till isak nilsson Senaste nyheterna med Expressen TV. I samband med åtalet kommer åklagaren meddela om han yrkar på rättspsykiatrisk vård eller fängelse vid en fällande dom. Han har tidigare erkänt att han styckade Kim Wall och sedan dumpade kroppsdelarna båt gotland havet. madsen

Madsen - hela har

Under mordutredningen har Peter Madsen konsekvent nekat till att ha mördat Kim Wall på ubåten Nautilus. I ett tidigt skede sa han först att han släppt i land Kim Wall och att han inte visste var hon tagit vägen. Peter Madsens advokat Betina Hald Engmark. Stjärnan avslöjar hemliga ritualen. Skulle han då av läkare bedömas som fortsatt farlig kan han få dansk rättvisas strängaste straff — förvaring, vilket innebär inlåsning på obestämd tid. Av de uttalanden åklagaren hittills gjort verkar han inte alltför bekymrad på den punkten. Det vi publicerar ska vara sant och relevant.

0 reaktion på “Madsen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *